Hei sinä! Niin just sinä siellä! 

Olet jostain kumman syystä päätynyt novelliblogiin, joka tottelee nimeä NovelliSykermä. Tämän blogin takana on 20-vuotias tyttö, joka on harrastanut kirjoittamista todella kauan, mutta jolla ei ole koskaan ollut rohkeutta julkaista tekstejään missään. 

Minulla on lapsesta asti ollut vilkas mielikuvitus ja muistan selvästi kuinka kirjoittelin haparalla käsialalla ensimmäisiä tarinoitani. Kukaan ei ymmärtänyt niitä, eikä oikein saanut juonenpäästä kiinni. Toivon, että olen viimeisen 13 vuoden aikana oppinut kirjoittamaan sellaisia testejä, jotka ihan tavallinen tallaaja ymmärtää. 

Novellini ovat useimmiten fiktiivisiä ihmissuhdedraamoja, jotka jotenkin kuvastavat omaa elämääni ja omia tunteitani. Olen kirjoittanut ne muun muassa helpottamaan vaikeiden tunteiden käsittelyä tai helpottamaan vaikeiden elämäntilanteiden ymmärtämistä. Tämän syvällisemmin en osaa novellieni sanomaa analysoida. 

Aion laittaa tänne myös "hahmokuvauksia", joiden avulla novellien henkilöihin voi tutustua paremmin. Ne sisältävät henkilöiden perustiedot (nimi, ikä, sukupuoli, luonne, perhe ym..) Kuvaukset voivat sisältää myös mielenkiintoisia tietoja ja faktoja hahmoista ja esim. heidän menneisyydestään, jotka eivät novellista tule välttämättä ilmi. Se on sitten lukijasta kiinni, kiinnostaako tiedot vai ei.

Novellit ilmestyvät tänne sitä mukaa, kun ehdin/muistan niitä tänne laittaa. Opiskelu työllistää minua nyt jonkun verran, että en ole superaktiivinen, mutta materiaalia on kyllä tulossa.

Pidemmittä puheitta, nautinnollisia lukuhetkiä!